Poštovani,
Dobro došli na stranicu društva Inel-med, svi Vi koji ste iskazali interes na ovaj način dobiti ćete mogućnost boljeg upoznavanja našeg društva kroz opisane proizvode, upoznavanje partnera te načina i kriterije rada.

Osnovna strategije poslovanja našeg društva je potpuna predanost proizvodima, te cjelovit pristup i usavršavanje svih programa medicine koje nudimo, odnosno jačanje i približavanje proizvodnih programa koje zastupamo sukladno potrebama struke.

Pri izradi ovih stranica željeli smo ispuniti dva cilja koja su nam bila važna:

 • svim posjetiocima stranica omogućiti kvalitetan izvor informacija vezanih uz pojedine grane medicine te osigurati poveznice (linkove) prema internet stranicama za koje možemo tvrditi da će vam biti korisne.
 • svojim poslovnim partnerima učiniti vidljivim veze između pojedinih programa koje zastupamo te na taj način ubrzati protok informacija, sukladno svojim interesima možete brzo i jednostavno pretražiti sve programe i proizvode koji bi vam mogli biti korisni i/ili zanimljivi;

Vjerujemo da će vam pregledavanje naših mrežnih stranica biti ugodno i da ćete pronaći mnoge informacije koje vam trebaju.

S poštovanjem

Marko Tadić,
Predsjednik uprave društva

Naša vrijednost i duhovni kapital su:

 • pozitivno i sposobno vodstvo tvrtke;
 • otvorena i iskrena komunikacija;
 • kompaktnost, snaga, marljivost i ustrajnost;
 • vjernost, predanost, odanost;
 • sposobnost slušanja drugih;
 • odgovornost, pravednost, poštenje;
 • orijentacija prema pojedincu;
 • sustav nagrađivanja uspješnosti;
 • sposobnost da budemo fleksibilni i ležerni, da učimo iz svojih pogrešaka i da neprestano rastemo.

Povijest

Društvo Inel-med d.o.o Mostar osnovao je, u travnju 1994 godine u Mostaru, gospodin Marko Tadić, koji je vlasnik i predsjednik uprave društva. Društvo ima sjedište u Mostaru, s uredima u Sarajevu i Banja Luci. Posjedujemo vlastito skladište u Mostaru, veličine cca 1500 m2 ,koje zadovoljava sve standarde i uvjete koje propisuje Agencija za lijekove i Medicinska sredstva. Trenutno imamo 30 zaposlenih.
Od samog osnivanja društvo se bavi isključivo prometom medicinskih sredstava i lijekova, te zastupanjem ino proizvođača. Ovlašteni smo za zastupanje renomiranih partnera : BBraun Njemačka, LimaCorporate Italija, Beckman Coulter USA, kao i drugih proizvođača za područje Bosne i Hercegovine.
Naši ugovorni partneri su sve zdravstvene ustanove na cijelom području BiH ( Federacija BIH, Republika Srpska i Brčko distrikt).

Rast , razvoj i vrhunski rezultati društva Inel-med odraz su odlične planske politike poslovanja, s naglaskom konstantnog približavanja potrebama krajnjih korisnika. Na način kako smo to postavili rezultati poslovanja su logični i očekivani.
Svjesni smo da dinamično okruženje današnjice postavlja svakodnevno nove izazove, kako u privatnom tako i u poslovnom svijetu. Sve ove godine uspješnog poslovanja na tržištu, stečeno znanje i iskustvo zaposlenika, ulaganje u trajne edukacije i potrebe za novim znanjem, čine nas pouzdanim i proaktivnim sudionikom na tržištu Bosne i Hercegovine, što ujedno jamči uspjeh koji se nastavlja, kao i obvezu koju moramo ispunjavati!