ALLEVYN◊ Life Sacrum

ALLEVYN Life Sacrum je obloga najnovije generacije visokoupijajućih obloga sa silikonskim kontaktnim slojem za manju traumu pacijenta i okolne kože kod previjanja, jedinstvenog je dizajna koji se sigurno prilagođava anatomskom području sakruma (donji dio leđa) bez efekta nategnutog šatora gdje ostaje otvor ispod obloge. Ova specifična obloga razvijena je slijedeći etnografska proučavanja u suradnji s kliničarima bogatog iskustva u zbrinjavanju sakralnog područja i njihovim pacijentima. Obloga je višeslojna s ugrađenom hidrocelularnom pjenom te superapsorbirajućom jezgrom koja “zaključava eksudat”.

ALLEVYN Life Sacrum na jastučiću ima i središnji mrežasti zaslon koji pomaže smanjiti vidljivost sekreta. ALLEVYN Life Sacrum doprinosi protokolu ublažavanja pritiska kad se koristi zajedno s pomagalima za olakšavanje pritiska. Prozračni vanjski sloj pomaže u prevenciji bakterijske kontaminacije te je otporan na tuširanje.

Sekundarno tretiranje plitkih, granulirajućih, kroničnih i akutnih rana sa sekrecijom, dubokih i srednje dubokih rana kao što su dekubitusi, nožni ulkusi, ulkusi dijabetičkih stopala, inficirane rane, maligne rane, kirurške rane, opekline I i II stupnja, donorska mjesta, razderotine, te ulkusi s gljivičnim nakupinama. ALLEVYN Life Sacrum obloga se može primijeniti u kombinaciji s INTRASITE Gelom za nekrotične ili žute sluzave rane. ALLEVYN Life Sacrum obloga je pogodna za korištenje na osjetljivoj koži.

Kada promijeniti oblogu?

Aplikacija:

Tehnologija

Zaštitna maska za izgled eksudata vidljiva je na doljnjoj slici, za pacijenta to znači veću diskreciju kada je obloga na vidljivom mjestu.

*Testirano na MepilexTM Border

 

Broj artikla Dimenzije Broj komada u pakiranju
66801306 17,2 x 17,5 10 komada
66801307 21,6 x 23 10 komada