ALLEVYN◊ Life Heel

ALLEVYN Life Heel obloga je najnovije generacije visokoupijajućih obloga sa silikonskim kontaktnim slojem za manju traumu pacijenta i okolne kože kod previjanja, posebno dizajniranu za petu. Obloga je višeslojna s ugrađenom hidrocelularnom pjenom te superapsorbirajućom jezgrom koja “zaključava eksudat”.

ALLEVYN Life Heel na jastučiću ima i središnji mrežasti zaslon koji pomaže smanjiti vidljivost sekreta. ALLEVYN Life Heel doprinosi protokolu ublažavanja pritiska kad se koristi zajedno s pomagalima za olakšavanje pritiska. Prozračni vanjski sloj pomaže u prevenciji bakterijske kontaminacije te je otporan na tuširanje.

Sekundarno tretiranje plitkih, granulirajućih, kroničnih i akutnih rana sa sekrecijom, dubokih i srednje dubokih rana kao što su dekubitusi, nožni ulkusi, ulkusi dijabetičkih stopala, inficirane rane, maligne rane, kirurške rane, opekline I i II stupnja, donorska mjesta, razderotine, te ulkusi s gljivičnim nakupinama. ALLEVYN Life Heel obloga se može primijeniti u kombinaciji s INTRASITE Gelom za nekrotične ili žute sluzave rane. ALLEVYN Life Heel obloga je pogodna za korištenje na osjetljivoj koži.

Aplikacija:

Tehnologija

Zaštitna maska za izgled eksudata vidljiva je na doljnjoj slici, za pacijenta to znači veću diskreciju kada je obloga na vidljivom mjestu.

*Testirano na MepilexTM Border

 

Broj artikla Dimenzije Broj komada u pakiranju
66801304 25 x 25,2 5 komada