February 19, 2015

Povijest

Društvo Inel-med d.o.o Mostar osnovao je, u travnju 1994 godine u Mostaru, gospodin Marko Tadić, koji je vlasnik i predsjednik uprave društva. Društvo ima sjedište u Mostaru, s uredima u Sarajevu i Banja Luci. Posjedujemo vlastito skladište u Mostaru, veličine cca 1500 m2 ,koje zadovoljava sve standarde i uvjete koje propisuje Agencija za lijekove i Medicinska sredstva. Trenutno imamo 30 zaposlenih.
Od samog osnivanja društvo se bavi isključivo prometom medicinskih sredstava i lijekova, te zastupanjem ino proizvođača. Ovlašteni smo za zastupanje renomiranih partnera : BBraun Avitum Njemačka, BBraun Pharma Njemačka, Lima corporate Italija, Beckman Coulter USA, kao i drugih proizvođača za područje Bosne i Hercegovine.
Naši ugovorni partneri su sve zdravstvene ustanove na cijelom području BiH ( Federacija BIH, Republika Srpska i Brčko distrikt).

Rast , razvoj i vrhunski rezultati društva Inel-med odraz su odlične planske politike poslovanja, s naglaskom konstantnog približavanja potrebama krajnjih korisnika. Na način kako smo to postavili rezultati poslovanja su logični i očekivani.
Svjesni smo da dinamično okruženje današnjice postavlja svakodnevno nove izazove, kako u privatnom tako i u poslovnom svijetu. Sve ove godine uspješnog poslovanja na tržištu, stečeno znanje i iskustvo zaposlenika, ulaganje u trajne edukacije i potrebe za novim znanjem, čine nas pouzdanim i proaktivnim sudionikom na tržištu Bosne i Hercegovine, što ujedno jamči uspjeh koji se nastavlja, kao i obvezu koju moramo ispunjavati!

Post Types, Standart Posts
About Admin