February 19, 2015

Povijest

Društvo Inel-med d.o.o Mostar, osnovao je Aprila, 1994 godine, u Mostaru, gospodin Marko Tadić, koji je vlasnik i predsjednik uprave društva. Društvo ima sjedište u Mostaru, sa uredima u Sarajevu i Banja Luci, posjedujemo vlastito skladište u Mostaru, veličine cca 1500 m2 koji zadovoljava sve standarde i uvjete koje propisuje Agencija za lijekove i Medicinska sredstva. Trenutno imamo 30 zaposlenih.
Od samog osnivanja društvo se bavi isključivo prometom medicinskih sredstava i lijekova, te zastupanjem ino proizvođača, ovlašteni smo za zastupanje renomiranih partnera : BBraun Avitum, Njemačka, BBraun Pharma Njemačka, Lima corporate Italija, Beckman Coulter USA, te i drugih proizvođača za područje Bosne i Hercegovine.
Naši ugovorni partneri su sve zdravstvene ustanove na cijelom području BiH ( Federacija BIH, Republika Srpska i Brčko distrikta).
Rast i razvoj društva Inel-med je bio oprezan i planski, sa stalnim naglaskom na troškove i ekonomičnost poslovanja, te približavanja potrebama krajnjih korisnika. Na način kako smo to postavili rezultati poslovanja su logični i očekivani.
Svjesni smo da dinamično okruženje današnjice postavlja nam svakodnevno nove izazove kako u privatnom tako i u poslovnom svijetu. Sve ove godine uspješnog poslovanja na tržištu, stečeno znanje i iskustvo zaposlenika, ulaganjem u trajna edukacija i potrebe za novim znanjem, čine nas pouzdanim i proaktivnim sudionikom na tržištu Bosne i Hercegovine, što predstavljaju jamstvo uspjeha koji se nastavlja, kao i obaveza koju moramo ispunjavati!

Post Types, Standart Posts
About Admin