O NAMA

Poštovani,
Dobro došli na stranicu društva Inel-med, svi Vi koji ste iskazali interes na ovaj način dobiti ćete mogućnost boljeg upoznavanja našeg društva kroz opisane proizvode, upoznavanje partnera te načina i kriterije rada.

Osnovna strategije poslovanja našeg društva je potpuna predanost proizvodima, te cjelovit pristup i usavršavanje svih programa medicine koje nudimo, odnosno jačanje i približavanje proizvodnih programa koje zastupamo sukladno potrebama struke.

 

Pri izradi ovih stranica željeli smo ispuniti dva cilja koja su nam bila važna:

 • svim posjetiocima stranica omogućiti kvalitetan izvor informacija vezanih uz pojedine grane medicine te osigurati poveznice (linkove) prema internet stranicama za koje možemo tvrditi da će vam biti korisne.
 • svojim poslovnim partnerima učiniti vidljivim veze između pojedinih programa koje zastupamo te na taj način ubrzati protok informacija, sukladno svojim interesima možete brzo i jednostavno pretražiti sve programe i proizvode koji bi vam mogli biti korisni i/ili zanimljivi;

Vjerujemo da će vam pregledavanje naših mrežnih stranica biti ugodno i da ćete pronaći mnoge informacije koje vam trebaju.

S poštovanjem

Marko Tadić,
Predsjednik uprave društva

Politika kvalitete

„INEL-MED“ d.o.o. Mostar nastoji da na tržištu prometa medicinske opreme i medicinskog materijala, bude prepoznatljiv po kvalitetu proizvoda, usluga i ukupnog poslovanja.

Nastojimo i nastojati ćemo da ispunimo i nadmašimo očekivanja kupaca i zahtjeve tržišta, te da naše aktivnosti neće ugroziti okoliš i da ćemo nastojati razvijati svijest o društveno odgovornom poslovanju.

 

Ovu viziju ćemo ostvariti:

 1. Kontinuiranim održavanjem i unapređenjem sistema

  Kontinuiranim održavanjem i unapređenjem sistema menadžmenta kvalitetom i okolišem prema zahtjevima važećih standarda ISO 9001 i ISO 14001

 2. Primjenom zakonskih propisa

  Primjenom zakonskih propisa i dobrih pravila struke,

 3. Osiguranjem potrebnih resursa

  Osiguranjem potrebnih resursa za normalno odvijanje procesa rada,

 4. Osiguranjem stručnog usavršavanja

  Osiguranjem stručnog usavršavanja zaposlenih kao i održavanjem dobrih uslova rada,

 5. Postizanje boljih rezultata rada

  Postizanje boljih rezultata rada, pronalaženja zadovoljstva u radu i stvaranje kvalitetnije radne atmosfere,

 6. Neprestanim razvijanjem dobrih poslovnih odnosa

  Neprestanim razvijanjem dobrih poslovnih odnosa, profesionalnosti i uzajamnog povjerenja sa kupcima i dobavljačima.

 7. Neprekidno poboljšanje efektivnosti sistema

  Neprekidno poboljšanje efektivnosti sistema menadžmenta kvalitetom i zaštitom okoliša u „INEL-MED”-u osigurati će se stalnim-redovnim preispitivanjem i analizom prikupljenih podataka i informacija.

 8. Naša je vrijednost i naš duhovni kapital su

  Pozitivno i sposobno vodstvo tvrtke; otvorena i iskrena komunikacija; čvrstina, snaga, marljivost i ustrajnost; vjernost, predanost, odanost; sposobnost slušanja drugih; odgovornost, pravednost, poštenje; orijentacija prema pojedincu; sustav nagrađivanja uspješnosti; sposobnost da se smijemo na svoj račun, da učimo iz svojih pogrešaka i da se neprestano mijenjamo.

Povijest

Društvo Inel-med d.o.o Mostar, osnovao je Aprila, 1994 godine, u Mostaru, gospodin Marko Tadić, koji je vlasnik i predsjednik uprave društva. Društvo ima sjedište u Mostaru, sa uredima u Sarajevu i Banja Luci, posjedujemo vlastito skladište u Mostaru, veličine cca 1500 m2 koji zadovoljava ste standarde i uvjete koje propisuje Agencija za lijekove i Medicinska sredstva. Trenutno imamo 30 uposlenih.
Od samog osnivanja društvo se bavi isključivo prometom medicinskih sredstava i lijekova, te zastupanjem ino proizvođača, ovlašteni smo za zastupanje renomiranih partnera : BBraun Avitum, Njemačka, BBraun Farma Njemačka, Lima corporate Italija, Beckman Coulter USA, te i drugih proizvođača za područje Bosne i Hercegovine.
Naši ugovorni partneri su sve zdravstvene ustanove na cijelom području BiH ( Federacija BIH, Republika Srpska i Brčko distrikta).
Rast i razvoj društva Inel-med je bio oprezan i planski, sa stalnim naglaskom na troškove i ekonomičnost poslovanja, te približavanja potrebama krajnjih korisnika. Na način kako smo to postavili rezultati poslovanju su logični i očekivani.
Svjesni smo da dinamično okruženje današnjice postavlja nam svakodnevno nove izazove kako u privatnom tako i u poslovnom svijetu. Sve ove godine uspješnog poslovanja na tržištu, stečeno znanje i iskustvo zaposlenika, ulaganjem u trajna izobrazba i potreba za novim znanjem, čine nas pouzdanim i proaktivnim sudionikom na tržištu Bosne i Hercegovine, što predstavljaju jamstvo uspjeha koji se nastavlja, kao i obaveza koju moramo ispunjavati!

24Godina postojanja
30Uposlenih
1500Kvadratnih metara skladišta
5Renomiranih proizvođača